Jij en de Zorg

Werken in de zorg... daar word je beter van

Over dit project

Over dit project
De website www.jijendez.org is een initiatief van Venturaplus (www.venturaplus.nl).

Deze site is bedoeld om jongeren te helpen antwoord te geven op de vraag: pas ik in de zorg en past de zorg bij mij? Door middel van filmpjes en een test wordt een realistisch beeld van de zorg gegeven.

Disclaimer
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De organisatie is niet aansprakelijk voor de gevolgen voortkomend uit eventuele onjuist- en/of onvolledigheden.

Theatervoorstelling

‘Een wereld zonder zorg’
Tim, Marlies en Carlijn zijn goede vrienden en leiden ogenschijnlijk een zorgeloos leventje. Over werken in de zorg denken ze al helemaal niet na, totdat ze zich voor een schoolopdracht moeten verdiepen in een wereld zónder zorg…

De theatervoorstelling ‘een wereld zonder zorg’ is door Venturaplus opgezet om jongeren op komische en realistische wijze te interesseren voor de zorg. In de voorstelling wordt een natuurlijke verbinding gelegd met de website www.jijendez.org.  

De voorstelling en de website ondersteunen Friese VMBO, HAVO en VWO scholieren om een juiste profiel- en opleidingskeuze te maken.

Voor meer informatie over deze website of het boeken van een voorstelling kunt u contact opnemen met info@jijendez.org of bellen met Venturaplus 0513 – 62 29 79.

Informatie